​Glasdøre

Sydjysk Glas levere glasdøre i høj kvalitet og til enhver smag. De leveres i kundens ønskede mål og mange forskellige typer. De kan leveres med mange forskellige glas og med forskellige håndtag. Vi skræddersyer den lige den lige efter kundens ønske. De bliver altid leveret i sikkerhedsglas så sikkerheden er helt i top.

Glas skydedøre kan monteres på væggen, i loftet, gennem et fast stykke glas eller sågar på rullende hjul. De findes med soft close som kendes fra køkkenskuffer. Det giver en stille og sikker lukning som fjerner frygten for brud på glasset. Se eksembler på glasskydedøre nedenfor.

Glasdøre med hængsler fås så de passer i den eksisterende karm - lige til at udskifte. Hængslerne har samme form som de originale trædørs hængsler så man skruer bare de gamle beslag af og på med de nye. Så slipper for at spartle og male de gamle udfræsninger. Der er også selvlukkende hængsler til de lidt større døre i f.eks kontor bygninger.

Se eksempler på glasdøre med hængsler nedenfor.​

​Glasdøre med pumpe hørte tidligere kun til i butikker og kontorbygningerne. I dag er man ved at få øjnene op for, hvor velegnede de er til private hjem. De lukker nemlig masser af lys igennem, hvad enten de er transparente eller ej.

Se eksempler på glasdøre med pumpe nedenfor.

​Firmainformation

Sydjysk Glas ApS

CVR: 32083684

adresseinformation

Tontoft 15, 6430 Nordborg

Find vej med Google Map

kontaktinformation

Telefon N​ordborg: 74 45 19 58

Telefon Sønderborg: 74 42 19 58

Telefon Gråsten: 74 65 19 58
Telefon Padborg: 74 67 19 58
Telefon Åbenrå: 74 63 19 58