Plexiglas / polycarbonat

Sydjysk Glas har haft Plexiglas og polycarbonat stående som fast lager vare i mange år.

Det kan bruges til mange foreskellige formål. F.eks montere vi plexiglas i billederammer hvis de skal hænge steder som børnehaver, beskyttede Institutioner eller lignende. 

Kontakt os uforpligtende for et tilbud en løsning i plexiglas - vi kører i det Sønderjyske.

Plexiglas og polycarbonat efter dit ønske

Vi levere fast plexiglas/polycarbonat til Linak hvor de tit skal koldbukkes, laves udskæringer eller bores huller så de kan bruges som afskærmninger til deres mange testbænke,truks eller andre maskiner.

Hvis i er en virksomhed med cnc maskiner eller lignende så tilbyder vi at lave panserruder som typisk er bygget op af lamineret glas og polycarbonat.​

Da vi har det stående som lager vare kan vi lave det hurtigt hvis det er nødvendigt. Det kunne jo være en maskine der ikke må stå stille af hensyn til produktion . Originale ruder er mange gange meget dyre og vi oplevere mange gange vi kan levere dem hurtigere og billigere end originale.

Vi har mange faste kunder som vi skifter ruder i maskiner hos : Danfoss, Saur Danfoss, Linak, Attec Danmark A/S, Müller Gas A/S, PLR Produktion og mange andre. 

Der kan leveres til meget forskelligt

Det kunne også være ved renovering af en båd som trænger til både nye gummilister og ruder i klar eller måske en røgfarvet variant. Vi har faste kunder som CJ. Skibs og bådbyggeri og Nordborg Bådbyggeri. Så vi klare både private og erhverv. 

​Firmainformation

Sydjysk Glas ApS

CVR: 32083684

adresseinformation

Tontoft 15, 6430 Nordborg

Find vej med Google Map

kontaktinformation

Telefon N​ordborg: 74 45 19 58

Telefon Sønderborg: 74 42 19 58

Telefon Gråsten: 74 65 19 58
Telefon Padborg: 74 67 19 58
Telefon Åbenrå: 74 63 19 58