BRUSEVÆG OG BRUSEDØR TIL BADEVÆRELSET​

Hos Sydjysk Glas ApS har vi stor erfaring med elegante glasløsninger i form af brusevæg og brusedør til private boliger i blandt andet Sønderborg, Padborg, Aabenraa og resten af Sønderjylland.

Skræddersyet og specialfremstillet brusedør og brusevæg

Alle vores brusedøre og brusevægge er skræddersyede. Vores glasløsninger fremstilles efter mål eller efter en speciel facon. 

Vi kan samtidig levere i mange forskellige glastyper såsom klar, diamant og frostet. Desuden kan glasset leveres med mønster eller med silketryk efter eget mønster.

Vi kan endvidere tilbyde nano, der er en særlig belægning, som lukker alle porrer i glasset. Det gør det vanskeligt for kalk at sætte sig fast, ligesom det gør rengøringen i din bruseniche meget lettere.​

Samtidig har vi et stort sortiment af hængsler, dørhåndtag og u-skinner med forskellige overflader såsom krom, børstet og guldfarvet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din glasløsning

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig en konkret pris på din nye brusevæg eller brusedør, hører vi meget gerne fra dig.

Du kan ringe til os på telefon 74 45 19 58 eller skrive til e-mail info@sydjyskglas.dk for at indhente et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Er du erhvervskunde? Klik her

KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Klik af

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Tontoft 15, 6430 Nordborg

CVR: ​32083684

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Åbenrå: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Sydjysk Glas ApS
Tontoft 15
6430 Nordborg