BRUSEVÆGGE OG BRUSEDØRE TIL BADEVÆRELSER​

Hos Sydjysk Glas ApS leverer vi forskellige former for brusevægge og brusedøre til badeværelser til blandt andet husbyggeri, boligselskaber og hoteller.

Brusedøre og brusevægge fremstilles efter specialmål

Vi leverer kun skræddersyede brusevægge og brusedøre, der bliver fremstillet efter specialmål, og de kan også fremstilles i specielle faconer. Vi har mange forskellige glastyper, og det kan være klart, diamant og frostet. De kan endvidere leveres med mønster eller med silketryk efter eget mønster.

Vi kan som noget særligt tilbyde nano, der er en special belægning, som lukker porrerne i glasset, så kalk ikke sætter sig fast, og som gør rengøringen meget lettere.​

Derudover har vi et stort sortiment af dørhåndtag, hængsler og u-skinner, og de kan leveres med forskellige overflader såsom krom, børstet og guldfarvet.

Hør mere om brusevægge og brusedøre på telefon 74 45 19 58 eller på info@sydjyskglas.dk

KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Klik af

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Aabenraa: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.