GLASDØRE OG GLASSKYDEDØRE TIL BUTIK, KONTOR OG BAD​

Hos Sydjysk Glas ApS leverervi glasskydedøre og glasdøre i høj kvalitet og i ethvert design. De er populære på kontorer, butikker og andre erhverv samt på badeværelser.

Glasskydedøre og glasdøre beskytter mod støj og træk

Vores glasskydedøre og glasdøre kan leveres i alle mål og i alle typer. Samtidig har vi et stort udvalg af glastyper og håndtag, men de bliver altid leveret i sikkerhedsglas. Dørene er især populære, hvis der er et ønske om elegante og rummelige løsninger, men hvor der samtidig er behov for afskærmning mod støj, træk og snavs.​​

Glasskydedøre og glasdøre kan monteres på væggen, i loftet, gennem et fast stykke glas eller på rullende hjul. Skydedørene kan endvidere leveres med soft close. Det giver en rolig og sikker lukning, så der ikke opstår brud eller klemte fingre.

Vi har samlet lidt eksempler her på siden, og du er velkommen til at kontakte os info@sydjyskglas.dk eller på telefonnummer 74 45 19 58.​​​

Vinrum med glasdør og indbygget glasskab​

KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Klik af

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Aabenraa: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.