GLASHYLDER TIL TOILETTER, BUTIKKER OG KONTORER

Hos Sydjysk Glas ApS leverer vi elegante og praktiske glashylder til toiletter og badeværelser samt butikker, kontorer og mange andre steder.

Beslag og glashylder leveres efter mål og ønske

Glashylder er altid en oplagt løsning til toiletter og badeværelser, især hvis I har glasvægge og/eller glasdøre. Vi leverer hylderne i samme glastype, farver og mønstre som brusevæggene og brusedørene, således der bliver en rød tråd.​​

Det er også populært med glashylder på kontorer og i butikker samt mange andre steder. Vores hylder bliver lavet efter mål, så de passer efter ønsker og behov. Samtidig har vi et stort udvalg af forskellige beslag i flotte stilarter.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@sydjyskglas.dk for at få et tilbud på hylder af glas. Du kan også ringe til os på telefon 74 45 19 58.​​

KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Klik af

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Aabenraa: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.