SPEJLE TIL VÆGDEKORATION SAMT TIL BAD OG TOILET

Hos Sydjysk Glas ApS er vi leveringsdygtige i stort set alle typer af spejle til vægdekoration og til badeværelser, toiletter og garderober til alle former for erhverv lige fra hoteller til kontorer.

Vi leverer alle typer af spejle fra dag til dag

Spejle har mange muligheder, for de kan bruges til at lave særlige lysindfald og til at skabe rummelighed i dunkle rum. Kontorer, gangarealer og mødelokaler kan åbnes op, og områder uden vinduer kan gøres mere venlige og rummelige.​​

Vi er altid lagerførende inden for alt til spejle med en tykkelse på henholdsvis 3, 4, 5 og 6 millimeter, og standardstørrelsen er 1600 x 2550 millimeter. Derved kan vi levere et spejl i enhver størrelse og udformning fra dag til dag. Vi benytter professionelle slibemaskiner til at skære spejlene til.

Kontakt os på ​info@sydjyskglas.dk eller på telefon 74 45 19 58 for at høre mere.​​

Se nogle flotte eksempler her.

KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Klik af

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Aabenraa: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.