VÆGBEKLÆDNING OG GLASVÆG TIL KONTORER, BUTIKKER OG HOTELLER

Hos Sydjysk Glas ApS kan vi fremstille enhver form for glasvæg og vægbeklædning i glas til blandt andet kontorer, butikker og hoteller. Glasvægge skaber et lækkert look, som er trendy og elegant på samme tid.

Skab brusenicher og mødelokaler med en vægbeklædning

En vægbeklædning i glas kan benyttes til mange formål lige fra brusenicher og stænkplader til rumomdelinger og mødelokaler. Vi kan lave alle former for udskæringer til brusearmatur, stikkontakter, hylder, vinduer og lignende.

En glasvæg eller en vægbeklædning i glas kan benyttes til både store og små vægarealer. Det kan være hele vægge eller hele skillevægge. De kan skærme imod træk, støj og støv, men de kan også benyttes til at skabe private forhold i et mødehjørne eller som et regulært rum.

Hør om muligheden for funktionelle og elegante vægbeklædninger på telefon 74 45 19 58. Du kan også sende en e-mail til info@sydjyskglas.dk

KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Klik af

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Aabenraa: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.