Facadeglas til butikker, kontorer og andet erhverv​

​Kunne du tænke dig en flot glasfacade? Hos Sydjysk Glas ApS leverer vi facadeglas til kunder i hele Sønderjylland, og det har vi gjort siden 1907. Vi har både private og erhvervskunder i blandt andet Aabenraa, Padborg og Sønderborg, der ønsker en hel glasvæg eller facadeglas.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger

Vi tilbyder blandt andet facadeglas og glasvægge på specialmål, så du kan få en løsning, der passer lige præcis til dine behov og din bolig eller dine erhvervslokaler. Vores typiske kunder til facadeglas er: 

  • Industrien
  • Kontorer
  • Hoteller​
  • Institutioner
  • Butikker
  • Og andre former for erhverv.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på facadeglas

Lyder facadeglas som den rigtige løsning for dig, eller kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder hos os, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 74 45 19 58, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail info@sydjyskglas.dk, hvis du foretrækker det.

Har du en konkret opgave, du ønsker en pris på, hører vi meget gerne lidt mere om opgaven. På baggrund heraf udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.​

KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Klik af

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Tontoft 15, 6430 Nordborg

CVR: ​32083684

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Åbenrå: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Sydjysk Glas ApS
Tontoft 15
6430 Nordborg