Skillevæg i glas til kontorlandskab eller butik

Kunne du tænke dig at få opsat en glasskillevæg på dit kontor eller i din butik? 

Hos Sydjysk Glas ApS kører vi gerne ud til kunder i hele Sønderjylland, herunder både Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg. Udover at levere færdige glasløsninger og materialer til glasvægge, tilbyder vi naturligvis også at hjælpe dig med at montere en glasvæg i firmaet, og den kan kombineres med en glasdør eller en glasskydedør

En skillevæg i glas kan benyttes til badeværelser, på kontorer, i butikker og mange andre steder.

Stort udvalg af design og glastyper til en glasvæg​

Vi kan levere en samlet løsning med en glasvæg i høj kvalitet og i ethvert design. En glasskillevæg kan leveres i alle mål og i alle typer. Dertil kommer vores store udvalg af glastyper, dog bliver de ikke altid leveret i sikkerhedsglas.

En glasvæg er et populært valg, hvis man foretrækker en elegant og rummelig løsning, og hvis man også ønsker at skærme af for støj, træk og snavs. Glasskillevægge kan også benyttes til kontorvægge mellem afdelinger, i mødelokaler og mange andre steder, så I kan tale sammen i fortrolighed, men uden at sidde i et lille indelukket rum.

Del kontoret op med en skillevæg i glas

En skillevæg i glas er ret populær i kontorfællesskaber og åbne kontormiljøer, da den nemt fungerer som rumdeler og kan skabe den form for afskærmning, man ønsker, uanset om det gælder lydafskærmning, indemiljøet eller blot skal have en dekorativ effekt for besøgende og medarbejdere.

Vi kan eksempelvis også levere og montere New Yorker-glasvægge til attraktive priser.

Vores glasskillevæg kommer både i almindeligt gennemsigtigt glas og i matteret/frostet glas. Vi kan desuden også lave forskellige typer effekter og branding med dekorationsfolie.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en glasskillevæg

Du kan få os ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi samtidig rådgiver og vejleder om de forskellige glasløsninger. 

Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en glasvæg, som bliver skræddersyet lige til din stil. Vi ønsker at rådgive, da vi er de helt rigtige at få rådgivning hos.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 74 45 19 58 eller e-mail info@sydjyskglas.dk. Derpå kan vi aftale nærmere og udarbejde en konkret pris på din skillevæg i glas.

KONTAKT OS

Udfyld​ formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Klik af

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sydjysk Glas ApS

Sønderborgvej 204 A, 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Besøg vores Facebook​

Telefontider

Mandag – torsdag

07.30 – 16.00​

Fredag

07.30 – 14.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Haderslev: 74 52 19 58

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Aabenraa: 74 63 19 58

E-mail: info@sydjyskglas.dk

Faktura: bogholderi@sydjyskglas.dk