For dig som privatkunde​

​Glasvæg til alle former for erhverv og til badeværelser

Hos Sydjysk Glas ApS kommer vi gerne i hele Sønderjylland for at montere glasvæg, og den kan kombineres med en glasdør eller en glasskydedør. En glasvæg kan benyttes til badeværelser samt på kontorer, i butikker og mange andre steder.

Stort udvalg af design og glastyper til en glasvæg

​Vi kan levere en samlet løsning med en glasvæg i høj kvalitet og i ethvert design. Glasvæggene kan leveres i alle mål og i alle typer. Dertil kommer vores store udvalg af glastyper, dog bliver de ikke altid leveret i sikkerhedsglas.

Vores glasdøre og glasskydedøre kan endvidere leveres med en lang række forskellige håndtag. Desuden kan de leveres med soft close, som giver en behagelig lukning og samtidig sikrer mod klemte fingre. Dørene kan monteres på forskellig vis såsom i loftet, på væggen eller på hjul.​

En glasvæg er et populært valg, hvis man foretrækker en elegant og rummelig løsning, og hvis man også ønsker at skærme af for støj, træk og snavs. Den kan også benyttes til mødelokaler, så I kan tale sammen i fortrolighed, men uden at sidde i et lille rum.

Kontakt os for at få en uforpligtende besigtigelse

​Du kan få os ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi samtidig råder og vejleder om de forskellige glasløsninger. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en glasvæg, som bliver skræddersyet lige til din stil. Vi ønsker at rådgive, da vi er de helt rigtige at få rådgivning hos.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 74 45 19 58, eller du kan skrive til os på info@sydjyskglas.dk. Derpå kan vi aftale nærmere.​

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på Facebook

Tontoft 15, 6430 Nordborg

CVR: ​32083684

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Åbenrå: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Sydjysk Glas ApS
Tontoft 15
6430 Nordborg