GLASVÆG TIL DIT KONTORLANDSKAB ELLER BUTIK

Hos Sydjysk Glas ApS kører vi gerne ud til kunder i hele Sønderjylland, herunder både Sønderborg, Aabenraa og Padborg. Udover at levere færdige glasløsninger og materialer til glasvægge, tilbyder vi naturligvis også at hjælpe dig med at montere en glasvæg i firmaet, og den kan kombineres med en glasdør eller en glasskydedør. En glasvæg kan benyttes til badeværelser, på kontorer, i butikker og mange andre steder. 

Stort udvalg af design og glastyper til en glasvæg

Vi kan levere en samlet løsning med en glasvæg i høj kvalitet og i ethvert design. Glasvæggene kan leveres i alle mål og i alle typer. Dertil kommer vores store udvalg af glastyper, dog bliver de ikke altid leveret i sikkerhedsglas.

​En glasvæg er et populært valg, hvis man foretrækker en elegant og rummelig løsning, og hvis man også ønsker at skærme af for støj, træk og snavs. Glasvægge kan også benyttes til kontorvægge mellem afdelinger, i mødelokaler og mange andre steder, så I kan tale sammen i fortrolighed, men uden at sidde i et lille indelukket rum. 

Glasvægge er ret populære i kontorfællesskaber og åbne kon​tormiljøer, da de nemt kan skabe den form for afskærmning man ønsker, uanset om det gælder lydafskærmning, indemiljøet eller blot skal have en dekorativ effekt for besøgende og medarbejdere. Vi kan eksempelvis også levere og montere New Yorker-glasvægge.

Glasvæggene kommer både i almindeligt gennemsigtigt glas og i matteret/frostet glas. Vi kan desuden også lave forskellige typer effekter og branding med dekorationsfolie.

Kontakt os for at få en uforpligtende besigtigelse

Du kan få os ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi samtidig råder og vejleder om de forskellige glasløsninger. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en glasvæg, som bliver skræddersyet lige til din stil. Vi ønsker at rådgive, da vi er de helt rigtige at få rådgivning hos.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 74 45 19 58 eller e-mail info@sydjyskglas.dk. Derpå kan vi aftale nærmere og udarbejde en konkret pris på din opgave.

KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Klik af

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Tontoft 15, 6430 Nordborg

CVR: ​32083684

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Åbenrå: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Sydjysk Glas ApS
Tontoft 15
6430 Nordborg