Glarmesterlærling søges​

​Vil du være med til at sætte dit aftryk på fremtidens bybillede - og kunne sige "Dét der - det har jeg lavet!!" Så du måske vores kommende lærling.

Vi søger en motiveret og ihærdig glarmester lærling, der er top klar til at give sig i kast med spændende glas-/ og facadeløsninger.

Du bliver en del af et team fra dag 1, så du hurtigt får et indtryk af vores dagligdag og alsidigheden i vores arbejdsopgaver. Du bliver sat igang med opgaver, du kan løse efter hvor meget kendskab, du har til faget.

Vi forventer, du er klar til at tage fat og at du har evnen og viljen til at blive en dygtig faglært og lære så meget som muligt. Du er ansvarlig og kvalitets bevist, og du værdsætter værdien af at aflevere et godt stykke arbejde - hver gang.​

For at du lærer så meget som muligt, forventer vi, du kan sige til og fra, at du ikke er bange for at spørge om hjælp og at du selv er bevist om, at du har muligheden for at påvirke din læretid hos os. Omvendt kan du forvente lydhøre kollegaer, der er klar til at oplære og udfordre dig og lære dig at kende.

​Du skal være opmærksom på at skoleforløbene under din uddannelse ligger i Holbæk på Sjælland (skolehjem).

Skal du være lærling hos os? Og kan du se dig selv tage din uddannelse på Nordals - så send os din ansøgning.

Send ansøgning på linket:

https://www.aroprezo.dk/student_admin/…

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Læs også mere om at blive glarmester her.

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Tontoft 15, 6430 Nordborg

CVR: ​32083684

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Åbenrå: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Sydjysk Glas ApS
Tontoft 15
6430 Nordborg