New Yorker glasvæg i et eksklusivt design

Drømmer du om at få opsat en New Yorker glasvæg på dit kontor eller i din butik i Kolding, Haderslev, Aabenraa eller Sønderborg? New York Design glasvægge er et nyt system i et eksklusivt design til attraktive priser. 

Sydjysk Glas ApS hjælper med opsætning af New Yorker vægge i hele Sønderjylland.

Vælg selv farven på din New Yorker væg i glas

Sprosserne i systemet er kun 29 mm brede og fremstilles i ekstruderet aluminium. Vores New Yorker væg lagerføres i pulverlakeret sort strukturoverflade, men kan også leveres i andre farver, hvis det ønskes. Få New yorker glasvæg til badeværelse i unikke designs.

Glasset kan leveres i 6 mm hærdet glas eller 6,38 mm. lamineret sikkerhedsglas - alt efter dine behov, og vi leverer til blandt andet Sønderborg, Aabenraa, Padborg og omegn.

Det kan også leveres til brusekabiner, hvor det er snydesprosser, så det glat på indvendig side.

Alle elementer kan adskilles igen og flyttes, hvis det ønskes. Ligeledes er det nemt at udskifte glas i de enkelte fag, hvis der skulle gå et glas itu.

Tilbud på New yorker glasvæg til badeværelse

Er du interesseret i en pris på din nye New Yorker væg, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til e-mail info@sydjyskglas.dk eller kontakte os på telefon 74 45 19 58.​

​New Yorker Design inspiration  

KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Klik af

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Aabenraa: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.