​Nyheder

​Her tilføjer vi løbende nyheder fra firmaet, og indenfor branchen.

​Nye indkøb:

Vi har indkøbt 1stk automatisk slibemaskine fra schiatti Angelo. Dette er royal royc´en inde for glasslibere. Den levere den absolut bedste kvalitet. 1stk. Manuel Bohle glassliber til når noget skal slibes i facon. 1stk. mobil glas-boremaskine med vandtilslutning og laser sigte. Så kan vi bore huller direkte ude hos kunden hvis opgaven kræver det eller hjemme på værkstedet. 1stk. Makita glas-sav med vandbeholder.

kombinationen af glas-boremaskinen og glas-saven gør det muligt at lave diverse udskæringer til stikkontakter, hængsler osv. Det betyder at vi nu kan levere spejle, bordplader, glashylder, stænkplader osv. med huller, indhak i glasset, udskæring til kontakter, huller til vandhaner ud gennem stænkplade/spejl, polerede kanter osv fra dag til dag..... ring hvis du har en ide så finder vi løsningen...

Glaslift 608 kg. & 280 kg.

​I forbindelse med montering af 500 M2 brand glasvægge på det nye gigt hospital i Sønderborg har vi købt en Smartlift mere. 

Nu har vi en 608 kg Outdoor og en 280 kg som er perfekt til indendørs montering glasvægge.

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig.

​Schiatti Angelo automatisk slibemaskine med 10 spindler.

​Har du spørgsmål, så kontakt os endelig.

​Bohle manuel sliber

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Aabenraa: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.