​​GLASDØRE OG GLASSKYDEDØRE TIL BAD OG RUMDELING​

Hos Sydjysk Glas ApS tilbyder vi glasdøre og glasskydedøre i høj kvalitet og til enhver smag. I private hjem bliver de primært brugt i badeværelser, men de er også populære som rumdelere.

Sikkerhedsglas og soft close til glasdøre

Vi leverer glasdøre i de ønskede mål, og vi kan tilbyde mange forskellige typer. De kan leveres med mange forskellige slags glas og med forskellige håndtag. Vi skræddersyer med andre ord glasdøren efter kundens eget ønske, men de bliver altid leveret i sikkerhedsglas, således sikkerheden er helt i top.​ Vores glasdøre kan også udskiftes i stedet for alm. dør.e​

En glasdør kan monteres på væggen, i loftet, gennem et fast stykke glas eller ligefrem på rullende hjul. Og glasskydedøre kan også leveres med soft close, som mange kender fra køkkenskuffer. Det giver en stille og sikker lukning, der fjerner frygten for brud på glasset og klemte børnefingre.

Du kan se eksempler på glasdøre og glasskydedøre nedenfor, og du kan kontakte os på telefon 74 45 19 58 eller på info@sydjyskglas.dk.​​

​Er du erhvervskunde? Klik her

Se eksempler på glasdøre med hængsler nedenfor

Se eksempler på glasdøre med pumpe nedenfor

Vinrum med glasdør og indbygget glasskab​

KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Klik af

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Aabenraa: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.