Levering af glas til private

Bruseløsninger

Få et unikt badeværelse med en New Yorker brusevæg

Vi laver løsninger i eksklusivt design

Leder du efter en måde, hvorpå du kan gøre dit badeværelse mere moderne og eksklusivt? Med en New Yorker brusevæg eller -dør bringer du storbyens stilrene design hjem til dig. Glasvæggene med ruder fremhæver indretningen på dit badeværelse, så indtrykket af brusekabine, klinker, skabe og håndvask fremstår mere helstøbt.​

Hos Sydjysk Glas ApS kan vi tilbyde dig en speciallavet New Yorker brusevæg eller -dør i Sønderborg, Kolding, Haderslev, Aabenraa samt resten af Sønderjylland. Vi arbejder med materialer af højeste kvalitet og monterer dine løsning med nøjagtighed og et vågent øje på detaljen.

New Yorker brusevæg med optimal holdbarhed

Når vi producerer og installerer en New Yorker brusevæg, arbejder vi altid ud fra, at det skal være både stilfuldt og praktisk for dig. Derfor har vi kun sprosser på den udvendige side af væggen, da det gør rengøringsarbejdet nemmere.
Derudover maler vi glasruden dér, hvor sprossen skal sidde, på forhånd, så lim og tape ikke er synligt gennem glasset. Dette giver nemlig et resultat med helt rene, sorte linjer på begge sider af ruden.

Vores New Yorker profiler er lavet i sort eloxeret aluminium i stedet for at være pulverlakerede. Dette optimerer på deres holdbarhed – også i områder, hvor de udsættes for vand. Vi laver også vores New Yorker vægge og døre efter samme procedure, så vores løsninger på tværs af rummene i dit hjem altid fremstår ensartede i samme design.

​Kontakt os og få dit drømmebadeværelse

Uanset om du ønsker en enkelt New Yorker brusevæg, en New Yorker dør ind til din bruseniche eller en hel brusekabine i New Yorker-stilen, så har vi løsningerne til dig. Kontakt os og fortæl om dine ønsker, og så udformer vi et uforpligtende tilbud på dine opgaver. Hos os får du altid resultater af høj kvalitet i et stilfuldt design. Få inspiration her.

(+45) 74 45 19 58
info@sydjyskglas.dk