Levering af glas til private

New Yorker partier

Modernisér dit hjem med en New Yorker dør

En New Yorker dør skaber et sammenhængende hjem

Ønsker du at tilføje en moderne New Yorker dør til din stue, entre eller badeværelse? Hos Sydjysk Glas ApS laver vi forskellige løsninger i det populære, moderne New Yorker design. Døre i New Yorker-stilen er perfekte rumdelere, da glasruderne skaber en sammenhæng mellem rummene i dit hjem, mens de også står i et skarpt, stilrent design.

Vi laver New Yorker døre i blandt andet Haderslev, Aabenraa, Kolding, Sønderborg og resten af Sønderjylland. Her kan vi også lave løsninger med en New Yorker brusedør, hvis du ønsker at friske indretningen op på dit badeværelse.​

New Yorker brusedør i højeste kvalitet

Med vores New Yorker dør får du et glasprodukt lavet i højeste kvalitet. Vi producerer dem i sort eloxeret aluminium, hvilket gør dem særligt slidstærke, mens de også matcher vores New Yorker brusedøre og andre løsninger til badeværelset. På den måde sikrer vi os, at der er en god sammenhæng i indretningen af dit hjem.​

Modsat glasdøre, der er smedet sammen i T-profiler eller lignende, så er glasset i vores døre den bærende del i konstruktionen. Dette giver flere fordele, blandt andet at:

  • Vi kan lave glasvægge med lydglas
  • Vi har ingen synlige skruer
  • Der er ingen fuger mod væggen
  • Det er ensartet fra begge sider og uden glas fuget med silikone
  • Døre kan laves hydrauliske og selvlukkende
  • Døre kan laves i en karm med gummi i fals, så døren tager lyd og træk

Kontakt os og hør mere

Hvis du vil have monteret en New Yorker dør, en New Yorker brusedør eller en new yorker væg, så kontakt os og hør mere om vores forskellige løsninger. Vi står klar til at rådgive dig, og vi udformer gerne et uforpligtende tilbud på dine opgaver. Her på siden kan du desuden se billeder med eksempler på vores arbejde, så du kan lade dig inspirere til, hvilken løsning du ønsker i dit hjem. Få inspiration her.

(+45) 74 45 19 58
info@sydjyskglas.dk