PLEXIGLAS OG POLYCARBONAT SOM SLAGFASTE ALLROUND-RUDER

Hos Sydjysk Glas ApS har vi leveret plexiglas og polycarbonat i mange år. Det kan benyttes til mange formål i private boliger, men også til drivhuse og lystbåde.

Hurtig levering af plexiglas og polycarbonat

Polycarbonat, der også er blevet kaldt for hammerglass, er slagfast og næsten umuligt at slå i stykker. Det er med andre ord et syntetisk materiale, som er velegnet til drivhuse og lystbåde.​

Vi kan for eksempel levere nye gummilister og ruder i klar eller en røgfarvet variant, hvis du skal renovere din båd. Vi har faste kunder såsom C.J. Skibs og Bådebyggeri og Nordborg Bådebyggeri.

Vi kan levere plexiglas og polycarbonat hurtigere end traditionelle ruder, og vi kører i hele det sønderjyske. Du kan kontakte os på 74 45 19 58 eller på info@sydjyskglas.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.​

​Er du erhvervskunde? Klik her

KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Klik af

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Aabenraa: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.