VÆGBEKLÆDNING I GLAS ER ELEGANT OG TRENDY PÅ SAMME TID

Hos Sydjysk Glas ApS kan vi tilbyde enhver form for vægbeklædning i glas. Glasvægge skaber et superlækkert look, der er elegant og trendy på samme tid. Det kan ligefrem forandre et rums udseende radikalt.

Alt fra bruseniche til rumdeling med en vægbeklædning i glas

En vægbeklædning i glas kan benyttes til mange formål, men det er meget udbredt i badeværelset. Der er flere rengøringsmæssige fordele ved at anvende disse glasvægge som bruseniche eller stænkplade. Du undgår blandt andet kalk i flisefugerne og reducerer bakteriefloraen.

Vægbeklædninger er velegnede til både store og små vægarealer. Det kan være hele vægge eller det kan være som stænkplade ved komfuret eller vasken. Du kan naturligvis bestille udskæringer til brusearmatur, hylder, stikkontakter, vinduer og alle andre ting.

Kontakt os på telefon 74 45 19 58 for at bestille en vægbeklædning med et personligt, praktisk og smart look. Du kan også skrive til info@sydjyskglas.dk.​

​Er du erhvervskunde? Klik her

KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Klik af

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Aabenraa: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.