​Solfilm og dekorationsfoiler

​Her har vi samlet en liste af projekter vi har lavet indenfor solfilm og dekorationsfoiler. Har du nogen spørgsmål så du altid velkommen til at kontakte os.

Sandblæst folie i badeværelse.

Sandblæst folie monteret halvt op ad vinduer ​i badeværelse for at undgå indsyn, men med denne folie får man stadig lys igennem.

Solfilm

Her ses en Solar Silver ​20, den er monteret for primært at holde varmen ude. Denne film er spejlende, så her kan man heller ikke se ind om dagen, men til aften når det bliver mørkt udenfor og lyst indenfor, så kan man se ind, det er lysforholdende som afgør dette. Der fås mange forskellige typer solfilm.

​Sandblæst folie

​Sandblæst folie skåret i striber på vores plotter. Kunden ønskede mindre indblik men alligevel ville han gerne kunne se ud. En rigtig pæn løsning og kunden er glad for det.

​Ekspeditionsdisk hos Als Rideudstyr.

​Alt glas der ses på denne disk er faktisk klart glas. Alle farver er lavet med folier og tekster er lavet på vores plotter. På denne måde kan man hvis man bliver træt af f.eks den røde farve på bordpladen så kan man tage folien af og montere en ny farve eller striber osv. Det er kun fantasien der sætter grænser.​

​Glasdør til prøvekabine hos Als Rideudstyr.

​Denne dør er lavet på samme måde som ekspeditions disken. Døren er lavet i klar glas men Med farvede folier og tekster skrevet ud på plotter kan man lave mange spændende opgaver.​

​Spejl hos Als Rideudstyr

​Spejl hos Als Rideudstyr hvor der er brugt noget rødt folie til at lave et lidt mere specielt spejl end normalt.

​Sandblæst folie på halvdelen af glas i badeværelse.

​Farvekort til farvede folier.

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Aabenraa: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.