Udskiftning af vinduer og døre i dansk kvalitet​

​Har du brug for professionel udskiftning af vinduer eller døre? Hos Sydjysk Glas ApS tilbyder vi udskiftning af døre og vinduer for private og erhvervskunder i områderne omkring Sønderborg, Aabenraa, Padborg og resten af Sønderjylland. 

Vi anvender materialer fra Glaseksperten. De er kendte for at fremstille både vinduer og døre i den bedste kvalitet, og alle produkter er dansk produceret på deres egen fabrik i Hjørring.

Idet alle produkterne er fremstillet i Danmark, kan du også forvente korte leveringstider og attraktive priser. Hos os kan du derfor få udskiftning af vinduer og døre til en konkurrencedygtig pris inden for kort tid.

Få råd og vejledning i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi kan derfor tilbyde både rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilke vinduer eller døre du skal vælge.

Vi kommer også gerne ud og kigger på din bolig eller din bygning og kommer med vores bedste forslag til udskiftning af ruder.

Derudover beregner vi selvfølgelig også en god pris på din opgave, ligesom vi bestiller de rette materialer hjem og udskifter vinduer og eller døre efter behov og ønsker. 

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Er du interesseret i en konkret pris på udskiftning af døre eller vinduer, anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan komme forbi til en besigtigelse. 

Prisen afhænger nemlig i høj grad af materialevalg, samt opgavens omfang. Der er eksempelvis prisforskel på, om du ønsker vinduer efter mål. specialfremstillede døre eller døre på standardmål.

Ring på telefon 74 45 19 58 eller skriv til e-mail info@sydjyskglas.dk og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre eller vinduer.​

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Tontoft 15, 6430 Nordborg

CVR: ​32083684

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Åbenrå: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Sydjysk Glas ApS
Tontoft 15
6430 Nordborg