Vinduer efter mål i høj kvalitet​

Er du på udkig efter vinduer efter mål? Så kan vi hjælpe dig. Hos Sydjysk Glas ApS har vi nemlig mange års erfaring inden for udskiftning af vinduer på både standardmål og specialmål, og vi har kunder i blandt andet Aabenraa, Sønderborg, Padborg og resten af Sønderjylland.

Vi tilbyder montering af vinduer fra Glaseksperten. Der er tale om vinduer efter mål i høj dansk kvalitet, og du kan derfor altid være sikker på at få en løsning, der passer til dine behov. Da vinduerne fremstilles i Danmark, skal du ikke vente ret længe på dine nye vinduer.

Vi klarer montering af dine nye vinduer

Vi har de rette maskiner til at levere, løfte og sætte dine nye vinduer efter mål på plads. Vi har for eksempel en transportabel glaslift, hvilket gør det muligt for os at montere vinduerne hurtigt og effektivt.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduer efter mål

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på vinduer efter specialmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi kommer gerne ud og kigger på opgaven, og på baggrund heraf beregner vi en pris på opgaven.

Vi tilbyder også rådgivning og vejledning i valg af materialer, så du kan være sikker på at få en holdbar løsning, du kan være tilfreds med.

Kontakt os og hør mere på telefon 74 45 19 58 eller e-mail info@sydjyskglas.dk.​​ 

Find os på Facebook​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 15 anmeldelser på Facebook

Tontoft 15, 6430 Nordborg

CVR: ​32083684

Kontakt​

​Nordborg: 74 45 19 58

Sønderborg: 74 42 19 58

Gråsten: 74 65 19 58

Padborg: 74 67 19 58

Åbenrå: 74 63 19 58

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Sydjysk Glas ApS
Tontoft 15
6430 Nordborg