Diverse opgaver

Diverse projekter

Her har vi samlet en liste af projekter vi har lavet indenfor diverse arbejdsopgaver. Har du nogen spørgsmål så du altid velkommen til at kontakte os

Vinduesbænk i hvid jernfattig glas

Her er der lagt et 6mm hvid jernfattig glas med poleret kanter efter special mål, i et badeværelse. Meget nemt at vedligeholde.

Glasmontre

Glasmontreder skal indholde Mads Clausen (Danfoss) første kamera. Montren skal hænge på Danfoss museum. ​Montren er lavet sådan at den passer ind over en træplade der bliver skruet på væggen.I toppen og bunden af montren er der lavet ​et hul til en skrue så når er skubbet ind over pladen så skruer man den fast og så montren ud fra væggen, det giver en rigitg fed effekt.

Skydesystem

Koidam

Stænkplade

Stænkplade i 6mm ætset glas med poleret kanter og med 2 stk. 8mm huller til de 2 stk rustfrie punkholdere.

Sort fiori mangnettavle

På vores kontor har vi lavet 2 stk. sorte fiori magnettavler. De er ca. 150 cm lange og er monteret med 6 stk. rustfrie glasholdere. ​Der ses også et billede af en grøn fiori magnettavle og en hvid.

Sort stænkplade

Sort stænkplade på 45 x 250 cm med 3 stk. udskæringer til stikkontakter og 6 stk. huller til rustfrie punktholdere.

Poleret bordplade

​Her havde kunden nogle borde med en lidt slidt bordplade, så hun tapetserede dem med en spændende tapet ​og så lavede vi en 6mm bordplade med polerede kanter for at beskytte tapet´en. Nu har hun næsten et par nye ​borde som hun har sat sit personlige præg på og som du ikke finder ovre hos naboen.

(+45) 74 45 19 58
info@sydjyskglas.dk