Levering af glas til private

Sikkerhedsglas

Vi kan levere sikkerhedsglas

Der findes 2 hovedtyper af sikkerhedsglas.

​1. Hærdet glas SGG SECURIT. Glas som er hærdet er blevet 5-6 gange stærkere. Hvis glasset slås i stykker granulerer det i mange små stykker. Hærdet glas sider fx i sideruderne på din bil.

​2. Lamineret glas SGG STADIP. Består af 2 lag glas som er monteret sammen vha. en usynlig plastfolie i midten.

​Typisk er det 2 lag 3 mm glas med et lag folie på 0,38 mm i midten. Hvis glasset slås i stykker bliver det sidende og falder ikke ud af ruden. Lamineret glas sidder fx i forruden på din bil.

​De to typer kan også kombineres til hærdet lamineret glas, SGG STADIP SECURIT, hvor det er 2 stykker hærdet glas man laminerer sammen.

Fordele

Undgå personskade
Anvendelsen af sikkerhedsglas reducerer risikoen betragteligt for personskade, hvis man selv forårsager brud på ruden eller opholder sig tæt ved bruddet.

​​Hærdet glas nedsætter i sig selv chancen for brud, fordi det er 5-6 gange stærkere end almindeligt glas. Såfremt det brydes granulerer glasset i så små stykker at risikoen for at beskadige livsvigtige kropsfunktioner reduceres væsentligt.

Lamineret glas bliver hængende i ruden vha. den folie som ligger imellem glassene. Derved undgår man at skår kan beskadige kroppen.

​Brug altid sikkerhedsglas ved:

  • Vindueselementer der starter i gulvhøjde
  • Glasdøre – også terrassedøre
  • I højt placerede vinduer (fx tagvinduer). Her anvendes lamineret glas indvendigt, så der ikke falder skår ned.
  • Værn o. lign.

Undgå indbrud

Lamineret glas har desuden den egenskab, at den gør indbrud gennem ruden vanskeligere. Udover at bryde glasset skal tyven desuden trænge igennem folien, hvilket er vanskeligere.

For at man kan tale om at glasset er indbrudshæmmende skal der anvendes et lamineret glas som består af 2 lag 4 mm glas som er lamineret sammen med 5 folier.

Budskabet

Det vigtigste budskab er, at den ansvarlige forbruger skal bruge lidt tid på at vælge det rigtige glas i samarbejde med en professionel til sit hus. Sikkerhedsglas er ikke kun til børnefamilier, men til alle der vil mindske risikoen for at miste førligheden ved uheldige hændelser.

​For et ubetydeligt ekstra beløb kan du sikre dig mod skader. Det kan i sidste ende vise sig at være dit livs bedste investering.

​Sikkerhedsglas skal ifl. loven anvendes i forbindelse med nybyggeri en række udsatte steder, f.eks. i døre. Opsætter man f.eks. glasskillevægge skal man være opmærksom på, at glasset er sikkerhedsglas. I renoveringer er reglerne til gengæld lidt mere uklare. Her er det ikke et lovkrav, at man skal anvende sikkerhedsglas i døre. Her er det dog endnu engang vigtigt at understrege vigtigheden af, at man ikke fokuserer på den uklare lov, men derimod tænker fornuftigt og på sin egen sikkerhed. Tag stilling før skaderne opstår!

Tilbud på sikkerhedsglas i Sønderborg, Als, Sydals og Sundved

Kontakt os uforpligtende for et godt tilbud på sikkerhedsglas – Vi dækker hele området omkring Sønderborg, Als, Nordborg Sydals, Sundeved mv.​

(+45) 74 45 19 58
info@sydjyskglas.dk