Levering af glas til erhverv

Sikkerhedsglas

Sikkerhedsglas / hærdet glas på kontoret eller i butikken

Overvejer du at få monteret sikkerhedsglas på dit kontor eller i din butik? Så er du kommet til det rette sted. Som glarmester tilbyder vi nemlig montering af sikkerhedsglas / hærdet glas til en attraktiv pris i blandt andet Kolding, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og i resten af Sønderjylland.

Hvad er hærdet glas?

Der findes to forskellige former for sikkerhedsglas:

  1. Hærdet glas SGG SECURIT. Hærdet glas er 5-6 gange stærkere end almindeligt glas. Hvis glasset slås i stykker, vil det gå i tusindvis af stykker modsat almindeligt glas, der blot vil revne i store stykker. Du finder fx hærdet glas i sideruderne på din bil.
  2. Lamineret glas SGG STADIP. Lamineret glas består typisk af to lag 3 mm glas med et lag folie på 0,38 mm i midten. Hvis glasset slås i stykker, bliver det siddende og falder ikke ud af ruden. Lamineret glas sidder fx i forruden på din bil.

​De to typer kan også kombineres til hærdet, lamineret glas, SGG STADIP SECURIT, hvor det er to stykker hærdet glas, der bliver lamineret sammen.

​Fordelene ved sikkerhedsglas

Der er mange fordele ved at anvende sikringsglas, herunder blandt andet:

Undgå personskade
Anvendelsen af sikkerhedsglas reducerer risikoen betragteligt for personskade, hvis man selv forårsager brud på ruden eller opholder sig tæt ved bruddet.

​Hærdet glas nedsætter i sig selv risikoen for brud, fordi det er 5-6 gange stærkere end almindeligt glas. Såfremt det ødelægges, granulerer glasset i så små stykker, at risikoen for at beskadige livsvigtige kropsfunktioner reduceres væsentligt.

Lamineret glas bliver hængende i ruden ved hjælp af den folie, som ligger imellem glassene. Derved undgår man, at skår kan beskadige kroppen.

Brug derfor altid sikkerhedsglas ved:

  • Vindueselementer der starter i gulvhøjde
  • Glasdøre – også terrassedøre
  • I højt placerede vinduer (fx tagvinduer). Her anvendes lamineret glas indvendigt, så der ikke falder skår ned.
  • Glasværn o. lign.
  • Facadeglas og butiksruder​

Undgå indbrud

Lamineret glas har den egenskab, at det gør indbrud gennem ruden vanskeligere. Udover at bryde glasset skal tyven nemlig trænge igennem folien, hvilket er vanskeligere.​

For at man kan sige, at glasset er indbrudshæmmende, skal der anvendes lamineret glas, som består af to lag 4 mm glas, som er lamineret sammen med fem folier.

Vores vigtigste pointe

Det vigtigste budskab er, at den ansvarlige forbruger skal bruge tid på at vælge det rigtige glas i samarbejde med en professionel til sit hus, sit kontor eller sin butik. Sikkerhedsglas er ikke kun til børnefamilier, men til alle der vil mindske risikoen for at miste førligheden ved uheldige hændelser.

For et ubetydeligt ekstra beløb kan du sikre dig mod skader. Det kan i sidste ende vise sig at være dit livs bedste investering.

Sikkerhedsglas skal ifl. loven anvendes i forbindelse med nybyggeri en række udsatte steder, fx i døre. Opsætter man fx glasskillevægge, skal man være opmærksom på, at glasset er sikkerhedsglas.

I renoveringer er reglerne til gengæld lidt mere uklare. Her er det ikke et lovkrav, at man skal anvende sikringsglas i døre, men her er det endnu engang vigtigt at understrege vigtigheden af, at man ikke fokuserer på den uklare lov, men derimod tænker fornuftigt og på sin egen sikkerhed, samt andres sikkerhed.

​Tag stilling før skaderne opstår!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på hærdet glas efter mål

​Ønsker du at høre om vores priser på hærdet glas på mål? Kontakt os uforpligtende for et godt tilbud på sikkerhedsglas – ring på telefon (+45) 74 45 19 58 eller skriv til vores e-mail info@sydjyskglas.dk.

​Vi dækker hele området omkring Sønderborg, Als, Nordborg Sydals, Sundeved mv.

(+45) 74 45 19 58
info@sydjyskglas.dk