Levering af glas til erhverv

Plexiglas/Polycarbonat

Polycarbonat og plexiglas til værn og afskærmning

Hos Sydjysk Glas ApS har vi arbejdet med polycarbonat og plexiglas i mange år, og det er velegnet til adskillige formål inden for forretning, produktion, bådebyggeri og offentlige institutioner.

Plexiglas og polycarbonat til maskiner, drivhuse og både

Polycarbonat er slagfast og næsten umuligt at ødelægge. Derfor kan det benyttes i billederammer, der skal hænge i for eksempel børnehaver og beskyttede institutioner. Man kan dog godt benytte plexiglas i billedrammer, men det er ikke slagfast. Plexiglas går dog ikke ligeså nemt itu som alm. 2 mm. glas, som man normalt vil bruge i billeder.

Det er også ideelt som trappeværn, indendørs vinduer og som ruder i drivhuse.

Vi kan levere gummilister og ruder i en klar eller en røgfarvet variant til både, og derfor har vi kunder såsom C.J. Skibs og Bådebyggeri og Nordborg Bådebyggeri.​​

Vi bygger endvidere panserglas op af plexiglas og polycarbonat. Det er velegnet som afskærmninger til testbænke, trucks og CNC-maskiner. Vi leverer blandt andet til Danfoss, Saur Danfoss, Linak, Attec Danmark A/S, Müller Gas A/S, PLR Produktion og mange andre.

Vi har altid hurtig levering, og vi kører blandt andet i det sønderjyske. Kontakt os på telefon (+45) 74 45 19 58 eller på info@sydjyskglas.dk.​

(+45) 74 45 19 58
info@sydjyskglas.dk