Glasdøre og -vægge

Projekter inden for glasdøre og glasvægge

Her har vi samlet en liste af projekter vi har lavet indenfor glasdøre. Har du nogen spørgsmål så du altid velkommen til at kontakte os.

Mødelokale med sorte fittings

Glasdør – hærdet jernfattigt frostet glas

Skydedørs system lavet til kunde ud af 10mm hærdet jernfattig frostet glas som der er blevet sprøjte lakeret hvid. ​Grunden til at der er brugt jernfattig frostet glas er at så bliver glasset helt hvidt når det bliver malet, hvorimod hvis man bruger alm. ​frostet glas så bliver den hvide farve med en grønlig tone, da alm. glas er grønt.

Grunden til at de normale gaderobe systemer blev fravalgt var at de køre på en skinne i bunden og kundens krav var at der ​ikke var nogen skinne i bunden fordi at imellem skabene er der adgang til et badeværelse. Der mangler kun en fin afdæknings plade som snedkeren laver.

Glasdør – hærdet jernfattigt frostet glas

​I Indgangen til badeværelset har vi monteret en skydedør i jernfattig frostet glas men ikke malet hvid så lyset ​stadig kan gå gennem glasset fra vinduer på modsatte side. Skydedøren er med softclose som man kender fra køkkenskuffer så den bremse selv 10cm fra luk og trækker selv det sidste stykke roligt i. ​Det samme gælder når man åbner den så man ikke skal tænke på om man nu for åbnet den for hårdt.

​Glasdør til prøvekabine hos Als Rideudstyr

​Døren er lavet i 8mm hærdet glas med poleret kanter. Døren er lavet i klar glas men der er monteret folier på. Se mere af denne slags under solfilm og dekorationsfolier.

Laguna skydedør

Inspirationsbilleder af glasdøre

Diverse

(+45) 74 45 19 58
info@sydjyskglas.dk