Levering af glas til private

Vinrum i glas

Stilfulde vinrum i glas af højeste kvalitet

Få et moderne rum til ​opbevaring af vin

Drømmer du om et stilfuld og elegant rum til at opbevare vine, som samtidig bidrager til en moderne indretning i dit hjem? Hos Sydjysk Glas ApS laver vi stilrene vinrum i glas af højeste kvalitet. Vi tilbyder speciallavede glasløsninger, der tilpasset dine ønsker til størrelse og design. Få et unikt rum i dit hjem til vinopbevaring, hvor man kan se ind til din vinsamling, som derfor indgår som en naturlig del af indretningen.​

Vi kan montere vores vinrum i glas hjemme hos dig i Kolding, Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og resten af Sønderjylland. Med en glasdør til dit vinrum får du mulighed for at nyde synet af dine vine fra dit køkken, eller nemt at vise dem frem for dine gæster inde i stuen.

Pas på din vinsamling med et vinrum i glas

Med et professionelt installeret vinrum sørger du for, at din vin altid opbevares hensigtsmæssigt ved den rette temperatur.
Vi laver nemlig løsninger af højeste kvalitet i langtidsholdbare og modstandsdygtige materialer.

Ved os er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor og hvordan dit vinrum i glas skal installeres. Uanset om du ønsker en stor vinkælder med et glasparti, et mindre vinskab i dit køkken eller en glasdør ind til et indhak i din stue, hvor du har din vin stående, så laver vi det for dig. Vores løsninger er speciallavede efter mål, så de passer til dit hjem, din indretning og de ønsker, du har.

Kontakt os for et tilbud

Hvis du ønsker et stilfuldt og moderne vinrum, hvor du kan vise din vinsamling frem og samtidig passe godt på den, så kontakt os i dag. Vi vil gerne høre om dine ønsker til rummets størrelse, design og placering, så vi kan komme frem til den ideelle løsning til dig. På baggrund heraf kan vi udforme et tilbud med en pris til dig. Med vores hjælp kan du få det vinrum, du drømmer om. Du også velkommen til at høre mere om vores terrasseinddækning.

(+45) 74 45 19 58
info@sydjyskglas.dk