Engros

Engrossalg

Giv dine kunder det bedste af det bedste med glasprodukter fra Sydjysk Glas’ engrossalg. Med mange års erfaring er vi stolte over at tilbyde et bredt udvalg af førsteklasses glasprodukter, der vil imponere selv de mest kræsne kunder.

Vores sortiment omfatter alt inden for bl.a. skræddersyede glasløsninger til indendørs og udendørs anvendelser, herunder også lyd, brand- og personsikkerhed.

Vi leverer glas til dansk håndværk og byggerier, og med vores mange års erfaringer hjælper vi med at udvide horisonterne for anvendelsen af glasløsninger. Uden at sprænge budgetterne.

Uanset om du driver byggemarked eller er håndværker, har vi det, du har brug for til at udføre projekterne med ekspertise og elegance, alt sammen med dansk produceret kvalitets glas.

Et partnerskab med en totalleverandør tilfører værdi til dit projekt ved at forenkle processen og udvide dine muligheder. Vi har ambitiøse idéer og visioner, så hver løsning tilfører praktisk værdi, når store visioner imødekommer kravene i hverdagen.

Sydjysk Glas levere ikke kun glas til erhvervsbyggeri, men tilbyder også hele pakken i form af professionel assistance med montage for at sikre en problemfri installationsproces.

Kontakt os gerne for at høre mere om vores engrossalg og montageservices på mail info@sydjyskglas.dk eller tlf.: (+45) 74 45 19 58.

(+45) 74 45 19 58
info@sydjyskglas.dk