Levering af glas til private

Brusedøre og brusevægge

Brusevæg og brusedør til badeværelset

Hos Sydjysk Glas ApS har vi stor erfaring med elegante glasløsninger i form af brusevæg og brusedør til private boliger i blandt andet Kolding, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og resten af Sønderjylland.

​Skræddersyet og specialfremstillet brusedør og brusevæg

Alle vores brusedøre og brusevægge i glas er skræddersyede. Vores glasløsninger til bruseafskærmning fremstilles oftest efter mål eller efter en speciel facon, fx buet.

​Vi kan samtidig levere i mange forskellige glastyper såsom klart, diamant og frostet glas.

Desuden kan glasset leveres med mønster eller med silketryk efter eget mønster. Vi kan endvidere tilbyde nano, der er en særlig belægning, som lukker alle porrer i glasset. Det gør det vanskeligt for kalk at sætte sig fast, ligesom det gør rengøringen i din bruseniche meget lettere.

​​Samtidig har vi et stort sortiment af hængsler, dørhåndtag og u-skinner med forskellige overflader såsom krom, børstet stål og guldfarvet stål til brusenichen. Vi har gennem tiden opsat mange flotte brusenicher hos både private boligejere og i erhverv – se nogle af de flotte løsninger her.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på bruseafskærmning

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig en konkret pris på din nye brusevæg eller brusedør, hører vi meget gerne fra dig.

​Du kan ringe til os på telefon (+45) 74 45 19 58 eller skrive til e-mail info@sydjyskglas.dk for at indhente et uforpligtende tilbud på en flot bruseniche i glas.

​Vi glæder os til at høre fra dig.

(+45) 74 45 19 58
info@sydjyskglas.dk