Levering af glas til erhverv

Facadeglas

Facadeglas og butiksruder til butikker, kontorer og andet erhverv

Kunne du tænke dig en flot glasfacade? Hos Sydjysk Glas ApS leverer vi facadeglas og butiksruder til kunder i hele Sønderjylland, og det har vi gjort siden 1907. Vi har både private og erhvervskunder i blandt andet Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg, der ønsker en hel glasvæg eller facadeglas til en attraktiv pris.

Få facadeglas med større sikkerhed

Vi tilbyder blandt andet facadeglas og glasvægge på specialmål, så du kan få en løsning, der passer lige præcis til dine behov og din bolig eller dine erhvervslokaler.

Vores typiske kunder til glasfacader er:

  • Industrien
  • Kontorer
  • Hoteller
  • Institutioner
  • Butikker
  • Andre former for erhverv​

Vi benytter naturligvis altid hærdet glas til facadeglas og butiksruder, for at undgå termiske brud, såvel som for at modvirke indbrud og hærværk.​

Lyder facadeglas eller butiksruder som den rigtige løsning for dig eller kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder hos os, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.​

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på butiksruder

Du kan med fordel ringe til din professionelle glarmester på telefon (+45) 74 45 19 58, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail info@sydjyskglas.dk, hvis du foretrækker det.

Har du en konkret opgave, du ønsker en pris på, hører vi meget gerne lidt mere om opgaven. På baggrund heraf udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på facadeglas, vinduespartier og butiksruder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

(+45) 74 45 19 58
info@sydjyskglas.dk