Levering af glas til private

Spejle

Spejle på mål til badeværelset eller som vægdekoration

Hos Sydjysk Glas ApS er vi leveringsdygtige i langt de fleste typer af spejle på mål til badeværelser, toiletter, garderober og spændende indretningsløsninger i hjemmet.

Vi kører blandt andet ud til kunder i Kolding, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og omegn samt i resten af Sønderjylland.

​Vi kan levere alle løsninger i spejle fra dag til dag

Spejle er spændende at arbejde med, og de kan bruges til at lave særlige lysindfald, ligesom de kan bruges til at gøre snævre rum mere rummelige. Det kan især være i soveværelset, fordelingsentreen og garderoben, samt naturligvis på badeværelset og gæstetoilettet. Vores spejle på mål kan både leveres med lys og/eller ramme, hvis det ønskes.​

​Vi er altid lagerførende inden for alt til spejle på mål. Vores spejle har en tykkelse på henholdsvis 3, 4, 5 eller 6 millimeter, og spejlene er i en standardstørrelse på 1600 x 2550 millimeter. Vi har professionelle slibemaskiner, og derved kan vi levere et spejl i specialmål fra dag til dag. Vi kan naturligvis levere mange flotte løsninger. Se nogle eksempler på spejle her.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på spejle på mål

Er du interesseret i at høre mere om vores spejle på mål, eller kunne du tænke dig en pris, er du meget velkommen til at kontakte os.

​Du kan enten ringe til os på telefon (+45) 74 45 19 58, eller du kan skrive til vores e-mail info@sydjyskglas.dk.​​

(+45) 74 45 19 58
info@sydjyskglas.dk