Levering af glas til private

Terrasseinddækning

Nyd din terrasse året rundt med terrasseinddækning​

Vi skærmer din terrasse fra ​vind og vejr

Drømmer du om at få inddækket din terrasse, så du kan nyde den året rundt? Hos Sydjysk Glas ApS laver vi elegante løsninger med terrasseinddækning i glas, så du kan få mere ud af dit udendørsareal hele året. Med vores moderne glasløsninger får du mulighed for at sidde i vindstilhed og tørvejr på din terrasse.

Fra vores hovedsæde i Aabenraa tilbyder vi inddækning af terrasse for kunder i hele Sønderjylland, herunder Haderslev, Sønderborg og så langt som til Kolding. Med en inddækket terrasse kan det være som at tilføje et helt nyt rum til dit hjem – uden det går ud over den hyggelige følelse af at være udenfor, man får på en terrasse.

Inddækning af terrasse ​efter dine behov

Vi laver specialløsninger inden for glas, så du kan få det resultat, du går og drømmer om. Vi kan derfor også tilbyde dig inddækning af terrasse, der er skræddersyet dine behov.

Om så du ønsker at skabe læ for nedbør, et rækværk i glas hele vejen rundt om terrassen, eller en fuld terrasseinddækning med store døre, der kan skydes til side i sommermånederne, så løser vi det for dig.

Vi sørger for, at vores løsninger passer til din terrasses design og dine ønsker til det samlede udtryk. Vi specialfremstiller delene til din terrasseinddækning efter mål, så du får en løsning, der passer præcist til dig.

Vi tilbyder også at lave glasinddækning af altaner, hvis du ikke længere gider at døje med trafikstøj og vinterkulde på altanen i din lejlighed.

Kontakt os for en pris på terrasseinddækning

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan du kan få dækket din terrasse ind i glas hjemme ved dig, eller hvad vores forskellige løsninger koster, så kontakt os i dag. Vi hører gerne om dine ønsker til inddækning af terrasse og kommer med et skræddersyet tilbud til dig. Få mere ud af din terrasse med vores hjælp eller du kan høre mere om vores vinrum i glas.

(+45) 74 45 19 58
info@sydjyskglas.dk