Levering af glas til private

Værnglas

Værnglas til altaner, terrasser og trapper

Hos Sydjysk Glas ApS opsætter vi værnglas på altaner, terrasser og udendørs trapper for private i blandt andet Kolding, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og resten af Sønderjylland.

Lette og elegante løsninger med værnglas

Du bevarer udsynet med værnglas, og du får samtidig en flot, let og elegant løsning. Det er endvidere muligt at vælge en glastype, der ikke er transparent, hvis du ønsker mere privatliv, end det helt klare glas tilbyder.

Mange moderne huse er bygget i to etager, hvor der er lagt vægt på åbne og lyse rum. Her er værnglas den ideelle løsning som afskærmning på 1. salen.

Sikkerheden er i orden, og lyset hæmmes ikke af en tung konstruktion. Værnet kan også bruges langs udvendige trapper eller på altan og terrasse.

Glasværn kan være hærdet glas, lamineret eller både hærdet og lamineret. Glastypen vælges ud fra anvendelse, eftersom sikkerheden ikke skal være lige høj alle steder.

Der kan være steder, hvor forholdene kræver tykkere glas eller stærkere konstruktioner.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig en pris på værnglas, eller har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring på telefon (+45) 74 45 19 58 eller skriv til e-mail info@sydjyskglas.dk for at høre mere.​

​Se galleriet herunder og bliv inspireret, eller find endnu flere referencer med glasværn og afskærmning her.

(+45) 74 45 19 58
info@sydjyskglas.dk